Bezoek Eindeloos Bloemen                                                                                                                                   Vanaf €70,- gratis verzending
Bezoek Eindeloos Bloemen                                                                                                                                   Vanaf €70,- gratis verzending
  • 0
Bezoek Eindeloos Bloemen                                                                                                                                   Vanaf €70,- gratis verzending

Onze merken

Ortigia is één van de prachtige vaste merken die tot het assortiment van Eindeloos Bijzonder behoort. Dit merk is in 2006 opgericht door Sue Townsend. Alle grondstoffen van Ortigia komen van een eilandje vlakbij Sicilië. De parfums worden gedistilleerd uit de bloemen. De basis van alle producten van Ortigia zijn natuurlijke ingrediënten zoals olijfolie, biologische kleurstoffen en natuurlijke glycerine. De producten bevatten geen parabenen en zijn niet getest op dieren. Dit merk straalt luxe uit en brengt daarnaast authentieke geuren die je even doen verdwijnen.

Emma J Shipley is een graficus uit London. Haar inspiratie komt van haar reizen in combinatie met haar fantasie en fictieve invloeden zoals mythen, sprookjes en legendes. Waardoor er een grandioos ontwerp ontstaat. De ontwerpen worden allemaal handmatig getekend in potlood, voordat ze digitaal ingekleurd worden. Daardoor ontvang je altijd een persoonlijk item in een prachtige giftbox.

Emma J Shipley werd gelanceerd op de London Fashion Week in 2012. Intussen heeft zij al meerdere prijzen gewonnen met haar merk, waaronder de WGSN Global Fashion Award.

Emma J Shipley zet zich in voor bedreigde diersoorten en het welzijn van de wereld. Zodoende maakt zij alleen maar gebruik van eersteklas materialen. Ook is ze in 2020 gestart met een doorlopende samenwerking met World Land Trust. Onder andere met het doel om 1000 bomen te planten om op die manier bedreigde natuurgebieden te herbebossen.

Samengevat een prachtig merk dat in elk interieur thuis hoort.

Vanaf de jaren 90 bracht Assouline boeken op de markt die modern, creatief en luxueus zijn.  Naar onze mening dé ultieme luxe boeken die je motiveren, inspireren en weg laten dromen. Of je nu kiest voor reizen, architectuur, food en fashion; de boeken van Assouline zijn dé koffietafelboeken die in elk interieur thuishoren.

Het iconische merk Trudon is ontstaan in 1643 in Frankrijk en is daarmee het oudste kaarsenmerk. Dit kaarsen- en parfummerk wordt ontwikkeld door Trudon en enkele gerenommeerde parfumeurs uit heel de wereld. In 1811 werd Trudon zelfs leverancier van het keizerlijke hof van Frankrijk.

Alle kaarsen zijn volledig handgemaakt in de fabriek van Trudon in Normandië. Zowel de kaarsen zelf en het glas als het label en de verpakking.

Kortom een prachtige toevoeging aan je geuren.

Sinds 1968 bestaat het Italiaanse merk Etro. Bekend om haar luxe kleding en accessoires voor mannen en vrouwen. Met haar geweldige herkenbare uiterlijk verovert het merk de wereld. Inmiddels is Etro uitgebreid naar interieur en geuren. Eindeloos Bijzonder heeft Etro met haar unisex bloemige, kruidige en houtachtige noten geuren toegevoegd aan het assortiment. Kortom; Etro is voor iedereen.

Boabab kaars

Eindeloos Bijzonder laat u kennismaken met de handgemaakte Boabab Collectie.
In 2002 is Boabab “geboren” en gegroeid tot het merk wat het nu is.
Creatief, fantasierijk en origineel!
Boabab staat bekend om haar bijzondere creaties en haar mooie geuren.

De grondstoffen van deze fantastische geuren worden met grote zorg uitgekozen;
het glas komt uit Polen, de minerale was komt uit Duitsland, het leer uit Italië en de geuren zijn ontwikkeld in Grasse.

Alle kaarsen worden met de hand in mond geblazen glas gegoten, waardoor elk exemplaar uniek is.
Elke handgemaakte kaars wordt vervolgens voorzien van zwart “label” wat het signatuur is van Boabab. En voorzien van een mooie verpakking. Prachtig om te krijgen of te geven.

Voor elk huis is een bijpassende geur.
Kom langs bij Eindeloos Bijzonder en laat je inspireren!